CIAO HILVERSUM

CIAO HILVERSUM Al 23 jaar de beste in Hilversum!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 879 beoordelingen
27 feb 2021 om 11:28 Pizza van Ciao is top. Maar de bezorging was veel te laat. Echt onacceptabel!!! Om 17.30 besteld en om 19.15 u bezorgd!!! Hierdoor kon mijn zoon de pizza niet eten voordat hij naar zijn werk moest. Die lieve bezorger kon hier natuurlijk niks aan doen.
26 feb 2021 om 8:29 Top lekker gegeten.
20 feb 2021 om 7:04 Ik heb de pizza besteld voor 19.45 uur maar de bezorger stond al om 19.00 uur voor de deur. Dat slaat helemaal nergens op. De keuze bezorgtijd in deze beoordeling zegt alleen iets als je zo snel mogelijk je pizza wil ontvangen.
15 feb 2021 om 21:23 Lekker eten , goede service !
15 feb 2021 om 6:40 Pasta besteld en ik kreeg een pizza. Pizza was ook heel veel vettig. Jammer!
31 jan 2021 om 22:10 We hebben onze eten jn n tasje gekregen waar saus in was gelekt dus alles zat onder en daarnaast waren de frietjes niet te eten. Eten ging zo de prullenbak in.
24 jan 2021 om 20:23 Super! Wij blijven het zeggen: Ciao heeft de allerlekkerste pizza's :-)
21 jan 2021 om 19:55 Lekker gegeten snel bezorgd
16 jan 2021 om 12:04 Bezorgtijd aangegeven was 59 minuten, het werd ruim 75 minuten. Pizza was overigens heerlijk.
16 jan 2021 om 11:04 Kwaliteit van de pizza's was minder dan normaal, helaas! Bezorgtijd belofte is : 35 min. Actueel was het bijna 1.30 uur .....